1. Корона


29.5.2020.

Поправљање оцена ће бити омогућено, али само по вашем захтеву (јер поправљате различите области). Зато је неопходно да ми се обратите на мејл где ћемо се договорити о тачном времену одржавања теста.

……………………………………………………………..

ИЗДВОЈЕНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Закључивање оцена

Поновљени тест: среда (27.5.2020.) од 12:00 – 12:30 и

                                   четвртак (28.5.2020.) од 18:00 – 18:30

Тест покрећете кликом на следећи линк – ЕНДОКРИНИ И НЕРВНИ СИСТЕМ

 

…………………………………………………………………………………..

Тест се одржава у уторак 26.5.2020. у 11:00

АВДАГИЋ АНЂЕЛА –  АЛЕКСАНДРОВ ИВАН  – ВАЛОК Ј.МАРТА  –  ВУКАЈЛОВИЋ ВУК  –  ВУКОТИЋ ИВА  –  ГРУЈИН ОГЊЕН  –  ДОЈКОВИЋ МАРИЈА  –  ЂОКИЋ КАТАРИНА  –   КРЕПЕ ВАСИЛИЈЕ  –  МЕДИЋ ЕЛЕНА  –  ПАЈКОВИЋ ДАНИЦА  –  ПЕТРОВИЋ ДАНИЦА  –  ПЕТРОВИЋ ДИМИТРИЈЕ  – ПЕТРУШЕВСКИ ТОДОР  –  ПРОЧКОВИЋ НАЂА  –  СИМИЋ ПРЕДРАГ  –  СЛЕСАРОВ ДАВИД  –  СТОЈАКОВИЋ ЈАНА  –  СТОЛИЦА МАРТА  – ТОМИЋ ИВАН  –  ТРАЈКОВИЋ МИЛИЦА  –  ТЕПЕШ АЛЕКСАНДАР  –  ЋУКОВИЋ МАТЕЈА  –  ЈАЊИЋ ВУК  –  РАЈЕВИЋ П. НАТАЛИЈА

…………………………………………………………….

22.5.2020.

Материјал за данас: Чула

чуло слуха и равнотеже-Изокренута учионица

чуло мириса и укуса-Изокренута учионица

……………………………………………………………..

15.5.2020.

Данас надокнађујемо један час који смо пропустили за време продужетка зимског распуста, зато је таман за толико обимнији садржај оног што је дато у овом материјалу.

Други пропуштен час надокнађујемо следећег петка 22.5.2020. чиме завршавамо градиво за ову школску годину. За проверу нам преостаје последњи петак, односно 29.5.2020.

Нервни систем

Домаћи задатак: Нервни систем

Синапса

Нервно-мишићна синапса

……………………………………………………………..

08.5.2020.

Материјал за данас: Ендрокрине жлезде

Домаћи задатак (до 14.5.2020): ЕНДОКРИНЕ ЖЛЕЗДЕ

………………………………………………………………

29.4.2020.

Тест траје од  20:00 до 20:30

Кликом на доњи линк отвара се ваш тест:

Дисање, варење и излучивање

………………………………………………………………

24.4.2020.

1. Данас радимо тест. Време одржавања 18:00, а затвара се у 18:30

АВДАГИЋ АНЂЕЛА –  АЛЕКСАНДРОВ ИВАН  – ВАЛОК Ј.МАРТА  –  ВУКАЈЛОВИЋ ВУК  –  ВУКОТИЋ ИВА  –  ГРУЈИН ОГЊЕН  –  ДОЈКОВИЋ МАРИЈА  –  ЂОКИЋ КАТАРИНА  –  ЈОВИШЕВИЋ ЕМИЛИЈА  –  КРЕПЕ ВАСИЛИЈЕ  –  МЕДИЋ ЕЛЕНА  –  ПАЈКОВИЋ ДАНИЦА  –  ПЕТРОВИЋ ДАНИЦА  –  ПЕТРОВИЋ ДИМИТРИЈЕ  – ПЕТРУШЕВСКИ ТОДОР–  ПРОЧКОВИЋ НАЂА  –  РАКИЋ ВИКТОР.М.  –  СИМИЋ ПРЕДРАГ  –  СЛЕСАРОВ ДАВИД  –  СТОЈАКОВИЋ ЈАНА  –  СТОЛИЦА МАРТА  – ТОМИЋ ИВАН  –  ТРАЈКОВИЋ МИЛИЦА  –  ТЕПЕШ АЛЕКСАНДАР  –  ЋУКОВИЋ МАТЕЈА  – ЈАЊИЋ ВУК  –  РАЈЕВИЋ П. НАТАЛИЈА

2. Ендокрини систем – Изокренута учионица

3. Материјал за учење: Ендокрини систем

………………………………………………………………

10.4.2020.

1. Материјал за данашњи двочас: Излучивање

2. Домаћи задатак – Излучивање (рок је четвртак 16.4.2020.)

………………………………………………………………..

03.4.2020.

1. Материјал за данашње часове: Варење

2. Формулишите једно питање из наведеног градива (и понудите бар 4 одговора), али тако да не буде баш директно и сувише једноставно! Питање послати на мејл violetadjuric14@gmail.com

3. Домаћи задатак – Варење (рок је четвртак 09.4.2020.)

……………………………………………………………….

30.3.2020.

Тест за све оне који то до сад нису успели да проследе одржаће се у понедељак од 17:00 до 17:30. Да напоменем још једном: држите се сатнице. Тест захтева да одговорите на сва питања и да на крају активирате – ПРОСЛЕДИ. Тачно напишите своју мејл адресу како бисте имали увид у свој рад.

Линк за тест –

Кости, мишићи и циркулација

………………………………………………………………………………………………………………………

27.3.2020.

Поновљени тест 27.3.2020. у 17:00

Кликом на своје име отворићете тест у назначеном времену.

Александров Иван, Валок Јанековић МартаПетровић ДаницаПетровић Димитрије, Прочковић Нађа, Симић ПредрагСлесаров Давид, Трајковић МилицаТепеш АлександарЈањић ВукРајевић Пушкаш

За данас је планирано да одрадимо систем органа за дисање

1. Систем органа за дисање – Изокренута учионица

2.

3. Урадите домаћи задатак – ДИСАЊЕ (Рок за израду 02.4.2020.)

 

…………………………………………………………………………………………………

Ето, добар део вас је завршио своју обавезу. Задовољна сам, а осталима препоручујем да се припреме за следећи петак у исто време. Надам се да сте добили мејл и прегледали свој тест. Следећи пут ћемо мало другачије, али о том-потом.

20.3.2020.

Молим вас да испоштујете и урадите тест по следећем распореду:

Прва група:

Авдагић Анђела, Александров Иван, Валок Јанековић Марта, Грујин Огњен, Јовишевић Емилија, Крепе Василије, Петровић Даница, Петрушевски Тодор, Симић Предраг, Слесаров Давид, Томић Иван, Трајковић Милица, Ћуковић Матеја, Јањић Вук

Друга група:

Вукајловић Вук, Вукотић Ива, Дојковић Марија, Ђокић Катарина, Медић Елена, Пајковић Даница, Петровић Димитрије, Прочковић Нађа, Ракић Виктор Митар, Стојаковић Јана, Тепеш Александар, Столица Марта, Рајевић Пушкаш Наталиа Софиа

19.3.2020.

По ранијем договору тест ће се одржати у петак 20.3.2020. па бих у вези с тим замолила да обавестите све оне који се још нису информисали. Замолила бих вас да ми пошаљете мејл, мада овај тест захтева да га наведете, али ово првенствено важи за оне који то до сад нису урадили. Или нека неко од вас на себе преузме тај задатак да прикупи мејлове и проследи их мени.

Што се тиче теста, доле у тексту је наведено да ће бити отворен од 16 h па вас молим да се придржавате сатнице (да не касните на час). Такође бих вас замолила, да за сваки случај, снимите свој тест пре него што га проследите, јер је могуће да ћете сви у приближно време завршити, а да ће бити отежано слање.

Такође, водите рачуна о томе да ми је овако много лакше да уочим исту грешку у решавању теста. Чим видим исте радове, будите спремни на усмену одбрану. Преписивање домаћих задатака сам толерисала, али овде то сигурно нећу.

Што се тиче увида у тест, биће омогућено, али ће ми за то требати мало времена. Зато молим оне који су заинтересовани да виде свој тест да ми захтев пошаљу на мејл. Остали који су задовољни урађеним не морају да шаљу захтев.

По договору од петка (13.3.2020.) на линку испод текста моћи ћете да урадите планрани тест. Мој је предлог да то буде петак (20.3.2020.), за кад је тест и договорен, са термином од 16h. Тест ћу тад отворити, временски је ограничен на 40 минута. За нове термине очекујем ваше предлоге на мој мејл.

Пошто је ова недеља планирана за утврђивање и тестирање, саветујем да мало погледате следећу презентацију.